Pagina's

dinsdag 11 mei 2010

Het was SUPER!

Afgelopen weekend was super zwaar, maar wel GEWELDIG!
Vrijdag en zaterdag was het 3e Magnolia Event bij Paper & Pictures en het was absoluut een succes. Bedankt dames voor jullie enthousiasme en gezelligheid!

Zaterdagavond hadden we met een aantal vrienden een 'Goet Foud' feest georganiseerd en de dresscode was natuurlijk hoe fouter, hoe beter...
We hadden niet verwacht dat het zo'n succes zou zijn, iedereen had z'n best gedaan iets 'fouts' te scoren en de hilariteit was groot toen de stellen binnen kwamen druppelen.
Henri had een heuse draaitafel gemaakt en voor de gelegenheid een mengpaneeltje aangeschaft en was Mr DJ zaterdag. Zelf heb ik ook even achter de knoppen gestaan en ik kan je zeggen, dat valt nog niet mee om steeds weer iets nieuws te verzinnen!

Hier een paar foto's van het feest...


Het was super, maar ik ben blij dat ik het deze week wat rustiger aan kan doen :)
xoxo

O ja: met dank aan Monique en Marcel voor onze outfits, Jordi & Jessica, Jan & Amanda & Chris voor het helpen met de organisatie en natuurlijk iedereen die geweest is voor de gezelligheid. Bert, Ria en Gijsje ook super bedankt!!

3 opmerkingen:

Meriam zei

hahahaha de foto's van het feest zien er super uit!!! ben je al weer wat bij gekomen liefs meriam

jolan zei

hi,hi lol....... ziet er gaaf uit Antoinette. En de outfit staat je goed. Af en toe heb je het gewoon nodig zo'n gezellig feestje met vrienden en bekende. FF uit je dak gaan!

Heidie zei

wat een gave foto's. En het magnolia event was echt super.

liefs Heidie