Pagina's

vrijdag 3 september 2010

FairytaleHet aftellen is begonnen!
Nog 1 maand vol voorbereidingen, maar 1, 2 en 3 oktober is het zover....
Het Fairytale Event van Paper & Pictures.
Een heel weekend scrappen & verwennen. Alle materialen druppelen binnen dus kunnen we beginnen aan het pakken van de kits. En die zijn echt TOP! Elke workshop heeft een super goed gevuld pakket, geweldig!
Naast de buitenlandse teachers Tracie Hudson, Jill Yegenlehner, Kimber McGray, Jan & Matthew Lenoy geven ook een aantal Papergirlz workshops. Monique Jacobs heeft de exclusieve planner voor de Queens voorbereid en geeft de workshop Sew Stitched met vele Maya Road producten, kantjes en vele bijpassende embellishments. Kim Knijpert heeft een geweldig gaaf jaaralbum gemaakt met het spetterende Glitz! Jolanda en Sam maken er samen met jullie een feestje van met de B-day Bash collectie van Imaginisce. Loes de Groot is met My Minds Eye Union Square aan de slag gegaan en heeft een prachtig canvas mini album gemaakt. Zelf geef ik twee workshops. Met het frisse City Park van American Crafts maken we twee layouts aan de hand van sketches met diverse technieken. Sinds deze week hebben we ook goedkeuring van Cosmo Cricket voor een workshop met de nieuwe collectie Togehterness. En ik kan je zeggen, deze kit is echt bommetje vol! Bijna jammer dat we alleen maar tijd hebben voor een layout en een klein miniboekje. Maar..... dan blijft er genoeg over om thuis zelf nog meer te maken met deze bijzondere lijn!
Ik zal zo snel mogelijk proberen sneaks te publiceren, hier alvast een impressie van de lijnen:Meer weten? Kijk dan op www.truikebron.com/scrap-a-fairytale

Prettig weekend!

1 opmerking:

Lea zei

klinkt helemaal super Antoinette!
Het zal druk worden de komende weken, succes!
groetjes Lea