Pagina's

maandag 9 augustus 2010

Drukke week

De laatste week van de vakantie is voorbij gevlogen! We wilden nog zoveel dingen doen en we zijn lang niet aan alles toegekomen.
Maandag was m'n moeder jarig dus had ik nog even snel een cadeautje gemaakt.
Het voordeel van de blokken van Tilda is dat er meerdere vellen van een dessin in zitten dus heb ik het boek ook ingepakt in scrappapier!


Dinsdag was Sammie jarig (alweeeer gebak :P )dus ben ik even naar de winkel geweest. Trui en Jolan waren toen net geland uit Amerika dus we mochten gelijk nieuwe spulletjes uitzoeken voor de nieuwe SBM.
Voordat de meiden gingen had ik al een verzoek ingediend voor de nieuwste Pebbles Inc collectie 'New Arrival' en geweldige baby collectie in zachte pastels en hele leuke vilten embellishments. Aangezien er om me heen alleen mijn meisjes geboren zijn heb ik de roze variant gebruikt voor een aantal schattige layouts.


Toen ik de nieuwe lijnen van Glitz zag móest ik die ook gewoon hebben. Lekker stoer, eigenwijs, maar toch vrouwelijk en een tikkeltje nostalgisch. Mooi dubbelzijdig papier met een vintage accent en veel kleurrijke embellishments zoals stickers, rubons, tulle, hele gave rubons en per stuk verpakte stempels. Ik heb gekozen voor de 'Love Nest' collectie want die vond ik perfect passen bij de foto's van m'n Douglas fotoshoot. De layouts heb ik al helemaal af en ik ben echt verslaafd. Het is dat ik al m'n papier op heb, maar ik kan zo nog een paar uur door scrappen met dit TOP merk!


Last but nog least heb ik één van de lijnen uit de Lost & Found serie van My Minds Eye om mee aan de gang te gaan. Het borrelt al volop, maar moet eerlijk zeggen dat ik nog niks vast geplakt heb. Hoewel My Minds Eye altijd een heel sterk en constant merk is, moet ik zeggen dat ze zichzelf deze keer écht overtroffen hebben. Ik heb de Market Street Princess (yep, weer roze :D), maar alle series uit deze lijn zijn geweldig. Mooie papieren met een subiele glitter en heel veel bijpassende kaartjes en embellishments om je project compleet te maken.


Alleen daar ben ik de hele week al druk mee geweest :)

Woensdag zijn we naar de Spakenburgse dagen geweest.De Spakenburgse Dagen zijn vooral beroemd geworden om de bijzondere wijze waarop ze ieder jaar weer worden georganiseerd. Veel aandacht gaat daarbij uit naar het tot z’n recht laten komen van de kleurrijke klederdracht die in de gemeente Bunschoten, waar ook Spakenburg toe hoort, sinds vele generaties gedragen wordt. Vrouwen in klederdracht zijn nog steeds een dagelijks, vertrouwd beeld. Op de Spakenburgse Dagen zijn ook veel mannen en vooral veel kinderen weer in de dracht gestoken en zo doen de inwoners samen de oude cultuur herleven.

Er wordt gedanst, er is een bruiloftsoptocht, nieuwe en oude vormen van de klederdracht worden gepresenteerd, er worden netten geboet, scheepsmodellen getoond en visveilingen gehouden. Er is muziek, een poppenkastvoorstelling voor de kleintjes, een clown voor de wat grotere kinderen. Er is een draaimolen, er zijn oude ambachten, acties op de grote warenmarkt en bij de winkeliers. Het was voor ons de eerste keer dat we er geweest zijn, maar het was erg gezellig!

Donderdag heb ik lekker kunnen scrappen en zijn we met z'n tweeen uit eten geweest en naar de film. Even ouderwets samen uit. De film Salt ging in premiere en die wilde ik graag zien. Een aanrader voor de actie liefhebbers!
Evelyn Salt is een CIA-agent die vlucht voor de CIA. Tijdens een ondervraging met een overgelopen Russische spion, waarschuwt de spion voor een complot tegen de President van de Verenigde Staten. Hij heeft het over een KGB-agente met de naam Evelyn Salt die de president zal proberen te vermoorden. Op dat moment vlucht agent Salt voor de CIA, om haar naam te zuiveren.


Vrijdag hadden we familie dag en zijn we met pa & ma en Marcel en Anthea naar de Midgetgolftuinen in Lage Vuursche geweest en hebben we pannekoeken gegeten. Een hilarische dag waar ik nog geen foto's van kan laten zien want m'n moeder is de enige die foto's gemaakt heeft. Wij waren namelijk zo slim om geen camera kaartje in het toestel te doen.....

Ter afsluiting van de vakantie zijn we zaterdagavond met alle vrienden uit eten geweest en hebben we tot laat gefeest. Je snapt dat we gisteren bij moesten komen van deze actie :D

Tja... en nu is het alweer maandag en ga ik morgen kijken wat voor werk er op me ligt te wachten!

2 opmerkingen:

Ingrid Danvers zei

Klinkt als een heerlijke week, Antoinette. En nu weer aan het werk. Ik ben gisteren weer begonnen. Valt niet mee.....

Lea zei

Heerlijke vakantie gehad zo te lezen!
Ik mag maandag ook weer beginnen, maar neem dinsdag gelijk een dagje vrij om naar Doorn te komen ;-)
`tot dan, groetjes Lea