Pagina's

zaterdag 3 januari 2009

Yes! I made it....

Pff... it was close, but I did it....
I entered my projects for Scrapbook Magazine today, just in time.
These days have been so weird, I hardly had time to scrap, but I had to make the deadline today. I created a few layouts and a mini and as always I'm very curious what you'll think of them!
Now I have to create some card for Graphic45 for next week... make sure to follow the blog!
Have a nice weekend.....

6 opmerkingen:

**SCRAP-GEK** zei

hihihi! gelukkig heb je het gered! wij hebben gisteren ook de spullen voor het sbm ingeleverd! ik ben benieuwd naar je creaties! fijn weekend! groetjes marije.

marije zei

ik ben ook benieuwd!

Je@net zei

Jippie, ook hier werd zaterdag alles ingeleverd. En nu maar afwachten!

Chimene zei

Hoi, wat leuk om weer iets van je te horen. Jammer dat we elkaar niet meer tegen zijn gekomen na de sluiting in Ede. Was toch altijd gezellig he daar met alle workshops enz.

Wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat, op scrap gebied en ook prive. En dan ook nog trouwen!!!! Super fijn voor je.

Ik ben nu regelmatig te vinden in Heesch bij Creatief met Foto's en geef daar nu zelf ook workshops.

Ik hoop je snel weer ergens tegen te komen maar ik houd contact met je via de blog. Ik ga je gelijk toevoegen aan m'n favorieten.

Dikke knuffel,
Chimene

jolan zei

Oeiiiiiii spannend, ik zal ze woensdag bewonderen. groetjes Jolan Ik weet zeker dat het net zo leuk is als vorige keer..... groetjes Jolan

Ingrid zei

Ik weet zeker dat je weer prachtige projecten hebt ingeleverd. Ik was er afgelopen woensdag. Ik moest m'n creaties iets eerder af hebben, omdat ik het weekend in de sneeuw in Frankrijk zat. Ook leuk natuurlijk. ;-)

Nog de allerbeste wensen voor 2009! Dat het nieuwe jaar je maar veel mooie dingen mag brengen.