Pagina's

vrijdag 11 juni 2010

het is alweer weekend!

Het is echt niet te geloven zo snel als alles gaat. Ik heb alweer weekend!
Geen workshop morgen, want Monique geeft 'Romance in a box' die we wegens succes ook volgende week vrijdag geven en dan ben ik volgende week zaterdag weer aan de beurt.
Ik heb een romantisch canvas album gemaakt in een craft tas, die ook weer met canvas bekleed is. Hoewel ik nog met smart wacht op de super gave nieuwe stempels van Hero Arts is het album nu al helemaal leuk. Zoals jullie misschien wel weten ben ik niet zo'n fan van borduren, dus daar heb ik wat op gevonden ;)
Het wachten is dus nu nog op m'n stempels, dus ik hoop dat ze op tijd zijn!
Ik heb er wel helemaal zin en als het net zo gezellig wordt als afgelopen zaterdag is het weer feest...


Ik heb afgelopen week heel veel gescrapt want morgen is alweer de deadline voor de volgende Scrapbook Magazine. En ik was lekker op dreef. Heb layouts gemaakt met de nieuwste Fancy Pants collectie, Wishful Thinking. Een layout met Pink Paislee, layouts en mini album met de Pebbles collectie May Bouquet en ook een layout en mini mini met Pebbles Twitterpated. Het is de eerste keer dat ik iets maak met Pebbles, maar ik vind het helemaal leuk. Lekker fris en veelzijdige collecties.

Over frisse collecties gesproken. Het is dat ik geen tijd meer heb, maar anders had ik ook zeker wat willen maken met de nieuwe Bo Bunny lijnen die gisteren binnen gekomen zijn. De Peacock en Petal Pushers lijnen worden zeker mijn volgende slachtoffers!

Het was dus druk gisteren in de winkel. We hadden naast de 4 nieuwe Bo Bunny collecties ook nog Magnolia stempels en papier binnen gekregen, en weer nieuwe bloemen van Prima Marketing en Truike was naar de groothandel geweest, dus moesten er ook weer nieuwe lintjes en e.d. de winkel in. Tja.... eigenlijk geen wonder dat de tijd dan zo snel gaat!

Fijn weekend allemaal!

2 opmerkingen:

Hanneke van der Linde zei

Klinkt allemaal super! Ben benieuwd naar je mooie creaties.... en zal geduldig af moeten wachten! ;-)
Geniet van je weekend!

xoxo

loes de groot zei

de bo bunny lijnen zijn inderdaad super!
ben ook weer heel benieuwd naar wat je hebt gemaakt.....

fijn weekend nog
groetjes