Pagina's

zondag 12 december 2010

Nick & Simon!

TUUT TUUT TUUT ben nog helemaal hyper!
Gisteravond was echt onwijs te gek!!!
Het feest was super gaaf, maar het toppunt was toch wel het optreden van Nick en Simon...
Ik had niet mijn goede camera meegenomen, want dat is zo'n gedoe als je wilt feesten, dus deze foto's zijn gemaakt met een oud beestje, maar dat mag de pret niet drukken. Deze foto is NIET ingezoomd, ik stond echt ZO DICHT BIJ!

Ze speelden nummers als 'Een nieuwe dag', 'Rosanne', 'Verloren', 'De Soldaat', maar ook hun nieuwste single 'Vlinders' van het nieuwe album Fier.


Helaas hadden ze maar heel weinig tijd, omdat ze ook nog moesten optreden in het Gelredome bij het MEGA Piratenfestijn. Dus er was ook geen tijd om foto's te maken. Na het optreden moesten ze razendsnel de auto in en weg naar Arnhem. Gelukkig wilde Jan (lijkt echt sprekend op Nick, maar is niet zijn broertje) nog even vlug een foto maken van mij en Nick.
Ben dus echt een van de weinige die op de foto mocht. Die mocht toch niet ontbreken in het rijtje van Frans Duijts en Guus Meeuwis ;) Want het is wel de leukste :P



Ik was helemaal door het dolle heen toen m'n moeder ook nog handtekeningen voor me geregeld had! Zelf durfde ik dat natuurlijk weer niet, want daarvoor moest ik naar boven en als je 32 bent ga je toch niet achter je idolen aan rennen?!?! HAHA....Ja ik weet het..... ben net een puber, maar ik vind ze gewoon leuk!!!

Maar we hebben het super gezellig gehad, dit is niet te overtreffen...
Nog wat foto's van de family:

Mijn kleine broertje en ik.....

Mijn mannetje die mijn zenuwachtige gedoe de hele dag heeft moeten gadeslaan...

Mijn partner in crime en net zo zenuwachtig als ik....m'n schoonzusje..


Zucht....wat een feest....
Vliegen in mei... vlinders voorbij....

2 opmerkingen:

Creations by Jolan zei

Leuk dat je het zo naar je zin heb gehad Antoinette. Tot woensdag groetjes Jolan

majo zei

OOOOO, Wat een leuke foto's en wat is het een lekker ding he.gr Majo